zaterdag 27 april 2019

Vaucluse hotels, campings en vakantieparken

Camping Le Val de Durance in Cadenet is een schitterend vakantiedorp in het regionaal natuurpark van de Lubéron. Je kunt natuurlijk lekker bij het zwembad - met waterglijbaan en apart kinderbad - blijven liggen, maar er is ook een ongeveer 4 ha groot meer met een zandstrand waar diverse activiteiten plaatsvinden.




Domaine du Moulin ligt midden in een schitterend groen park in Beaumettes. De appartementen bevinden zich in het hart van de Luberon. Het Natuurpark du Luberon is een paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers en kanovaarders. Sla je slag op de mini golfbaan of duik het zwembad in. 




Het kleinschalige vakantiepark Les 4 Soleils ligt bij Bonnieux, één van de mooiste dorpen van de Luberon. Vanuit het dorp, profiteer je van een panoramisch zicht over de vlakte en de dorpen Goult, Roussillon, Lacoste, alsook de Monts de Vaucluse en de Mont Ventoux.




Bij het charmante hotel Moulin de la Roque krijg je een warm onthaal van de eigenaren. Het hotel is deels ondergebracht in een gerestaureerde molen uit de 16e eeuw en is omgeven door heel veel groen. Naast het hotel ligt er een speel/multisportterrein met skatepark en fitnessparcours.




Camping Fontisson in Chateauneuf de Gadagne ligt vlakbij Avignon in het departement Vaucluse, omringd door wijngaarden en olijfbomen. Het is een perfect uitgangspunt om de omgeving te ontdekken.




In de villa’s van Le Clos Savornin kun je genieten van je welverdiende vakantie met familie of vrienden. De villa’s zijn geschikt voor gezelschappen tot en met 8 personen dus neem je familie of vrienden mee en verblijf in een van de ruime villa’s.



Een bekend gezegde is “voor elk wat wils”. Dat geldt ook voor Les Demeures du Ventoux! Het is een ruim opgezet vakantiepark dat een landelijke ligging midden in de Provence heeft. Dit is een fantastische vakantie voor families met jonge kinderen maar ook voor wandelaars en fietsers.



RÉSIDENCE LE CLAUX DU PUITS, prachtig vakantiepark aan de voet van de Mont Ventoux. Bescheiden qua omvang, maar allerminst bescheiden qua charme en sfeer. De ruime appartementen en bungalows zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Ze zijn gebouwd rondom het grote zwembad.




Provence Country Club is een ruim en elegant vakantiepark, direct naast de Lubéron gelegen; een prachtig groen deel van de Provence, niet ver van de Mont Ventoux. Het vakantiepark biedt prachtige uitzichten op de omgeving.




Een vakantie in de Provence, wie droomt er niet van? Op Camping Les Hautes Prairies zit je goed voor véél zonuren, fantastische wijn, velden vol zonnebloemen en lavendel, blauwe luiken en geurige kruiden. Spetter in het zwembad op de camping, luier op een strandje aan de rivier de Durance of peddel over het groenblauwe Étang de la Bonde.



De Vaucluse is een prachtige streek in de het zuiden van Frankrijk. Met sfeervolle steden als Avignon, Orange en Carpentras. Daarnaast barst de Vaucluse van prachtig mooie dorpjes waar een heerlijke sfeer hangt. Deze dorpen zijn niet zelden fantastisch gesitueerd in het bergachtige landschap. De Vaucluse is nooit saai want er is veel te doen voor zowel de sportievelingen als cultuurliefhebbers. Denk maar eens aan de beklimming van de Mont Ventoux en het jaarlijkse festival in Avignon waar de beste kunstenaars optreden in de straten en pleinen van deze stad waar ooit de paus zetelde.  Het klimaat zorgt ervoor dat elke vakantie in deze streek een feest wordt.

Zomer 2021 468x60